Ауризон

Ауризон е лекарство с широкоспектърен и съвременен специално разработен за животни антибиотик, с противогъбна съставка, с противовъзпалителна съставка и с уникална формула за разтваряне на ушна кал, нечистотии и продукти на възпалението и на жизнената дейност на микроогранизмите. Прилага се само веднъж дневно. Не трябва да се прилага единствено ако тъпанчето е спукано. Препоръчително е, както при всяка антибиотична употреба, да е доказано чрез нарочно изследване дали микроорганизмът е чувствителен на дадения антибиотик.

Безопет

Безопет е хранителна добавка за решаване по най-съвременен начин на проблема с натрупването на косми и образуването на космени фитили и топки в стомаха и червата на котките. Притежава и щадящ ефект за подпомагане на изхождането и при кучета, и при котки. Безо-пет е и идеално средство за размесване в него и даване на животните на лекарства, вкл. неприятни и горчиви. С грапавия си език при почистването на козината си котките вкарват в стомаха и червата си непрекъснато косми. При много котки те дразнят и предизвикват повръщане и/или натрупване на топки или фитили в стомаха и червата. Много стопани си мислят, че повръщането при котките е безопасно и едва ли не полезно – голяма грешка! Повръщането, дори и рядкото, е сериозен проблем при котките и често отключва сериозни заболявания, вкл. така наречения триадит – възпаление на три жизненоважни органа. Нужно е да се помогне на котките космите в стомаха и червата им не да се повръщат, а да бъдат увлечени назад и изхвърлени с изпражненията. Най-съвременна комбинация от натурални безопасни съставки с идеално такова действие притежава именно Безо-пет. Нерядко кучетата и котките се нуждаят и от слабителни средства, които да действат повече като „смазка“ на червата и в много по-слаба степен като размекчаващи изпражненията. Именно такова идеално средство е Безо-пет – затова се препоръчва при запек (заедно с по-драстични слабителни), лениви черва, мегаколон (заболяване, при което дебелото черво трайно е разширено и с много слаби тонус и перисталтика) – всички изброени проблеми не са шега и са потенциално смъртоносни! Безо-пет е и идеално средство за даване на размесени в него медикаменти, вкл. неприятни и горчиви, при кучетата и особено при котките. Безо-пет на практика няма противопоказания

Калопет

Калопет е хранителна добавка, осигуряваща концентрирана енергия, витамини, минерали и много други полезни вещества, вкл. жизненоважни за сърцето и целия организъм, под формата на вкусна, много лесно усвояема и непредизвикваща повръщане паста. Кало-пет е и идеално средство за размесване в него и даване на животните на лекарства, вкл. неприятни и горчиви. Кало-пет е идеален помощник при намалено или липсващо хранене, при животни с ниски енергийни, витаминни и минерални запаси, при нехранещи се поради повръщане и възпаление на стомаха и червата от бактерии или вируси пациенти, при хронично слабеещи поради заболяване (например хронична бъбречна недостатъчност) животни. Кало-пет е и идеално средство за даване на размесени в него медикаменти, вкл. неприятни и горчиви, при кучетата и особено при котките, като при бъбречна недостатъчност дори е за предпочитане за целта пред Безо-пет, защото Кало-пет има нулево съдържание на фосфор, което и много полезно при болни бъбреци: при бъбречната недостатъчност фосфорът е „убиец“ на бъбреците и организма. Кало-пет на практика няма противопоказания с изключение на захарния диабет (логично, защото Кало-пет съдържа голямо количество захари).